Friday, June 17, 2011

..THANK YOU..

Bismillah..

Utk mulakan bicara..cewaaah.. ayat.. dah berkurun nk buat blog.. ni ler baru terhasil..tu pun ntah ye ntah tak.. takpe la.. janji L ada blog..kan?..hehe..nak mulakan dgn apapun tak tau.. blog ni nak kata utk suka2 pun boleh, nak berkongsi pun yer.. nak bisnes pun yer.. sambil2 la.. mana yg patut tu, layan jer la..

Dah nama blog lak Cintaku Sayangku.. apa lak kaitan kan? tak tau lah nak letak apa lagi.. so berkait la jugak dgn kehidupan.. cintaku sayangku buat keluarga, kenalan, sahabat handai, apa yg L cinta utk buat, apa yg L sayang.. tergolong la tuh.. tapi kat sini nak berkongsi apa yg L cinta dan sayang sangat sebagai hadiah menjadi ibu, isteri dan anak.. apa la agak nyer ek? hmm... memasak la.. jadi jawapan nyer mari la kita ke Red On Black Kitchen ku yg tak seberapa ni.. jom kongsi2 rasa.. kongsi2 cerita.. kongsi2 apa saja yg berkaitan apa yg L cinta dan sayang.. Jom!!! 

2 comments:

nannie said...

asslmlkm ,

masuk je blog adik ,akak dah suka tgk header gambar adik dgn anak-anak . Mak dan anak sama2 cantik n segak , selamat melayari dunia blog sama la dgn akak ni hihi , jom singgah blog akak

Ell Joella said...

tima kasih kak.. sama2 la kita belayar kat dunia blog nih.. da singgah umah akak.. syiok btol tgk makanan.. nt leh la L try.. :)

Post a Comment